Tuotteemme

Vintagetuotteet


Valikoimastamme löydät vintagemekot, -hameet, -takit ynnä muut vaatteet sekä laukut ja muut asusteet - eli kaiken mitä tarvitset juhlavampaan tai arkisempaan asukokonaisuuteen!

Myös piensisustustuotteet, kuten valokuvakehykset ja erilaiset purnukat kuuluvat valikoimaamme.


Vintagevalikoimamme koostuu suurimmaksi osaksi 1943- 1990- luvun tuotteista, mutta poikkeuksia saattaa esiintyä suuntaan ja toiseen. Tuotteiden kunnostamiseen liittyvää tietoa löydät "tietoa meistä"- osiosta.

Miksi vintage?

Vintagevaatteissa on aivan oma tunnelmansa, jota nykyajan vaatteista harvemmin löytyy. Erilaiset leikkaukset ja kiinnostavat yksityiskohdat it is. Lisäksi käyetyt materiaalit ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä vuosikymmeniä.

Vintagevaatteet ovat yksilöllisiä, sillä niitä on usein valmistettu vain yksi kappale kutakin ja teollisuuden valmistamat erät ovat olleet huomattavasti pienempiä kuin nykypäivänä.

Vintagea ostamalla myös säästät, ennenkaikkea luontoa, mutta mahdollisesti myös lompakkosi sisältöä. Jos vertaat vaikkapa laadukasta vintage- villakangastakkia ja nykytuotannon laadukasta villakangastakkia, todennäköistä on, että saat vintagetakin huomattavasti huokeampaan hintaan!


Kauppa Facebookissa

Tuotteemme ovat myynnissä Facebook- sivumme kautta! Klikkaa katsomaan koko valikoimaa: @fiinivintage.

Katso myös etusivulta tilausohjeet, mikäli et ole Facebookissa!

Oman tuotannon tuotteet


Valikoimastamme löydät myös oman tuotantomme tuotteita. Tällä hetkellä näitä ovat turbaanihatut ja kestopuhdistuslaput.

Tämä turbaani on jotain muuta, kuin peruspipo ja se sopii niin arkeen kuin muodollisempaankin menoon. Saatavilla eri väreissä ja koissa! Turbaanit valmistetaan yrittäjän omalla työhuoneella Kuopiossa. Tutustu lisää Facebook- sivuillamme!

Kestopuhdistuslaput ovat ekologisempi vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. Lue lisää Facebook- sivuiltamme!